tisdag 27 januari 2009

- Sorg =/

Hejsan ..

idag har man inte mått någe bra alls , gör det inte nu heller.... började med att det hemska hände i natt efter det så kunna jag inte sova så vart inte alls mkt sömn ...Man låg och tänkte på det där hela tiden och alla minne kom upp från den 17:e okt å man saknade pappa så hemskt mkt :( sogen kommer på en då å då inget man kan göra åt.. Både mamma och jag va lessna på morgonen så orkade inte med skolan .
Är bara tre månader sen , men ändå känns det så längesen för man har juh inte träffat pappa på jättelängesen...Jag vill juh kunna krama , prata och skratta med han igen :'( Endel kanske undrar varför man inte är i skolan och att man är lessen än , men när man känner så här ,så vill man bara vara hemma och få vara lessen och vara med de nära.. Jag kan inte vara i skolan då för skulle ändå inte göra någon nytta där då..Och om en sånn nära person går bort så tar det väldigt lång tid innan man gått igen sorgen , eller man kommer juh alltid ha sorg men det tar lång tid att gå igenom de olika faserna i sorgen.
Hemskt att en person bara kan gå bort sådär , så fort och inga tecken på det .... Det tar väldigt djupt ena dagen lever han och ena dagen är han borta ... :( Pappa som alltid fanns hemma och alltid ställde upp... inte bara för familjen utan för många andra oxå <33 style="font-size:85%;">Saknar dej så otroligt mkt pappa ! älskar dej <333

1 kommentar: